Ajankohtaista

New title

Läheltä piti -tilanneilmoitus

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa vaaratilanteista, joissa ei ole syntynyt henkilövahinkoja. Tällaisiksi tilanteiksi voidaan laskea esimerkiksi putoamiset, liukastumiset, kaatumiset, törmäykset, puristuksiin jäämiset tai vastaavankalatiaiset vaaratilanteet.

Ilmoituksessa käy ilmi lomittajan perustiedot, tapahtumien kuvaus ja mahdolliset henkilövahingot, joita tilanteessa olisi voinut tulla. Lisäksi se pitää sisällään osion, johon voidaan ehdottaa vaihtoehtoinen tapa tai korjauskeino vaaratilanteiden välttämiseksi.

Läheltä piti tapaukset pyritään tutkimaan ja niistä tulee tehdä ilmoitus sekä yrittäjälle, että lomituspalveluihin. Läheltä piti -ilmoituksia käsitellään Ristijärven maatalouspalveluissa.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa vaaratilanteista, joissa ei ole syntynyt henkilövahinkoja.

Nettisivut, kuvat
syys 20

Syksyn toiminta täydessä vauhdissa Kianta-Opistossa

Kianta-opistossa on toiminta täydessä vauhdissa! Lokakuussa on yleisöluentoja, joille kanttaa osallistua sekä muutamille kursseille voi vielä ilmoittautua!

Jyväskylässä luennoin alansa huippuja: Sixten Korkman puhuu rahavallasta (10.10.) ja Esko Aho Teknologiasta ja tulevaisuuden turvallisuudessa (24.10). Alvarin Satakieliluokassa voi seurata suoraa lähetystä ja tehdä heille kysymyksiä. Oletko huomannut jätehuoltomääräyksien muutoksen? Osaathan lajitella jätteesi? Neuvoja jakaa Ekokympin Anu Koskelalta samassa paikassa (11.10).

Hossanjärvi, Hossa, Suomussalmi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

New title

Läheltä piti -tilanneilmoitus

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa vaaratilanteista, joissa ei ole syntynyt henkilövahinkoja. Tällaisiksi tilanteiksi voidaan laskea esimerkiksi putoamiset, liukastumiset, kaatumiset, törmäykset, puristuksiin jäämiset tai vastaavankalatiaiset vaaratilanteet.

Ilmoituksessa käy ilmi lomittajan perustiedot, tapahtumien kuvaus ja mahdolliset henkilövahingot, joita tilanteessa olisi voinut tulla. Lisäksi se pitää sisällään osion, johon voidaan ehdottaa vaihtoehtoinen tapa tai korjauskeino vaaratilanteiden välttämiseksi.

Läheltä piti tapaukset pyritään tutkimaan ja niistä tulee tehdä ilmoitus sekä yrittäjälle, että lomituspalveluihin. Läheltä piti -ilmoituksia käsitellään Ristijärven maatalouspalveluissa.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa vaaratilanteista, joissa ei ole syntynyt henkilövahinkoja.